Meistä


Steroidien ostaminen on tänä päivänä muuttunut huomattavasti helpommaksi, kiitos steroideja myyvien verkkokauppojen nopean kasvun ja lisääntymisen. Tästä johtuen urheilijan omalle vastuulle jääkin lähinnä varman sekä luotettavan toimittajan valitseminen.

Steroidien Ostaminen Suomessa

Nykyään jokainen urheiluharrastaja on tietoinen näiden lääkkeiden tarkoituksesta, mutta luotettavan tiedon löytäminen niistä on hankalaa. Tämä tilanne on ollut merkittävin syy sille, miksi lukuisat ihmiset ovat joutuneet kokemaan haitallisia sivuvaikutuksista.

Steroidit ovat testosteroniyhdisteitä, jotka kuuluvat tehokkaimpiin anabolisiin aineisiin.

Niiden käytöllä kehon mieshormonien pitoisuutta voidaan nostaa dramaattisesti.

Tämä mekanismi johtaa nopeaan lihasmassan kasvuun sekä voimaominaisuuksien parantumiseen, kehon rasvavarastojen palaessa samalla pois aktiivisesti. Koska jokainen steroidi on tarkoitettu tietyn ongelman ratkaisuun, kaikki niistä eivät ole sopivia massan kasvattamiseen. Tästä johtuen, ennen sopivan farmaseuttisen valmisteen hankintaa, on oleellista varmistaa, että aineen vaikutukset vastaavat sykliltä odotettuja lopputuloksia.

Olemme erikoistuneet seuraaviin:

Asiantunteva Neuvonta

Kokemattomilta urheilijoilta puuttuu usein farmakologista perustietoa ja ymmärrystä.

Tästä syystä voit ohjata kaikki kysymyksesi asiantuntijoillemme, jotka itse urheilevat aktiivisesti kilpailutasolla. Muista, että kaikki konsultaatio on täysin ilmaista!

Tuotetakuu

Kaikki myymämme tuotteet ovat tunnettujen lääkeyritysten valmistamia alkuperäisiä tuotteita.

Kaikki asiaankuuluvat sertifikaatit sekä todistukset ovat saatavilla tutkittavaksi.

Toimitus ja Maksaminen

Tilaukset toimitetaan nopeasti kaikkialle Suomeen. Toimitukseen käytetään tavallista postia ja kuriireita.

Voit valita useista helpoista maksutavoista.

Kuinka steroideja käytetään

Kaikkia androgeenis-anabolisia steroideja (AAS) tulee käyttää valmistajan ohjeita noudattaen. Nämä lääkkeet vaikuttavat endokriinisen järjestelmän toimintaan ja niiden liiallinen käyttö tai jonkin muun virheen tekeminen voi johtaa ei-toivottuihin vaikutuksiin. Steroidit vaikuttavat kahdella tavalla: lyhytaikaisesti ja pitkäaikaisesti.

Ensimmäiseen ryhmään kuuluvat tablettipohjaiset sekä injektoitavat lääkkeet. Niiden toiminta edellyttää tiheää käyttöväliä. Kaikki oraaliset steroidit, kuten myös Winstrol, Nandrolonifenyylipropionaatti, Testosteronipropionaatti sekä muut, kuuluvat tähän ryhmään.

Pitkävaikutteisten lääkkeiden (injektoitavat steroidit) kohdalla tilanne onkin täysin erilainen ja niitä käytetään vain kerran tai kaksi viikossa. Deca, Testosteronienantaatti, Metenoloni ja Boldenoni ovat niistä suosituimpia.

Steroidien Plussat ja Miinukset

Seuraavassa osa AAS:n eduista:

  • Voimaa mittaavien indikaattoreiden nousu;
  • Nivelten kunnon paraneminen;
  • Lihassolujen kasvun lisääminen lyhyessä ajassa;
  • Rasvavarastojen säännöllinen polttaminen;
  • Elimistön palautumisprosessien nopeutuminen.

Steroidit tarjoavat lukuisia muita etuja ja olemme käsitelleet tässä niistä vain tärkeimpiä. Sinun tulee kuitenkin olla tietoinen myös mahdollisista haittavaikutuksista, joita ovat gynekomastia, akne, kehon luonnollisen testosteronisynteesin estyminen ja verenpaineen nousu.