Korkealaatuinen Winstrol Oral (Stanozolol) 50 50mg (100 tablettia)

102.10

Valmistaja: Dragon Pharma
Aine: Stanozolol suun kautta (Winstrol)
Paketti: 50mg (100 tablettia)

Tuotetunnus (SKU): 701 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Myymämme Stanotsololi (Winstrol) 50 mg tabletteina Dragon Pharmalta on luotettava työkalu voiman parantamiseen ilman rasvaa. Stanotsololi polttaa ihonalaista rasvaa, parantaa lihasten muotoa eikä tuo lisää massaa, joten sitä käytetään pääasiassa ”kuivausjaksojen” aikana. Se on erittäin suosittua kilpailuun valmistautuvien voimanostajien ja kehonrakentajien keskuudessa ja pienemmällä annostuksella sitä käyttävät myös yleisurheilijat.

Winstrolin vaikutukset

Winstrol kiihdyttää kehon proteiinisynteesiä ja estää katabolisia prosesseja. Sen biosaatavuus on erittäin korkea eikä se oikeilla annoksilla käytettynä aiheuta haittaa terveydelle. Winstrol-syklin vaikutukset ovat:

  • Rasvanpoltto
  • Lisääntynyt voima ja kestävyys
  • Kiihtynyt aineenvaihdunta
  • Hyvälaatuisen lihasmassan lievä lisääntyminen
  • Globuliinitasojen lasku ja muiden lääkeaineiden lisääntynyt tehokkuus
  • Lisääntynyt voima ja kestävyys
  • Progestiinia ja estrogeenia estävät vaikutukset.

Aineen ominaisuudet huomioon ottaen Stanotsololia suositellaan erityisesti nyrkkeilijöille ja painijoille kun halutaan lisätä voimaa siirtymättä toiseen painoluokkaan.

Miten Winstrolia käytetään

Stanotsololin optimaalinen päiväannos on 50-100 mg päivässä. Naisille ja yleisurheilijoille riittää 10-20 mg päivässä. Ainejäämät säilyvät pitkään ja ovat havaittavissa dopingtesteillä vielä 2 kuukautta syklin jälkeen.

Dragon Pharman Winstrol-pakkaus sisältää 100 tablettia ja jokainen tabletti sisältää 50 mg vaikuttavaa ainetta. 8 viikon sykli antaa mahdollisuuden saavuttaa hyvän määrän massaa ilman nesteen kerääntymistä.

Huomaa, että pitkä ohjeistuksen vastainen sykli lisää maksavaurion riskiä. Maksaa suojaavat aineet tulee sisällyttää sykliin.

Yhdistelmäkäyttö

Steroidia käytetään syklissä yksinään, mutta se yhdistetään yleensä seuraavien lääkeaineiden kanssa:

  1. Nandrolonidekanoaattia (200-400 mg viikossa) progestogeenisen toiminnan estämiseen ja nesteen kertymisen minimoimiseksi.
  2. Testosteronia (250-500 mg viikossa) lihasmassan lisäämiseksi ilman sivuvaikutuksia tai  ”palautumista”.

Proteiinin, kreatiinin ja haaraketjuisten aminohappojen (BCAA) avulla saavutetaan yksittäisen syklin aikana hyviä tuloksia ja fyysisten ominaisuuksien vakaata kasvua. Myymme Stanotsololia ja kaikkia muita edellä mainittuja lääkeaineita verkkokaupassamme.

Winstrolin sivuvaikutukset

Suositellun annoksen ylittäminen, lääkkeen 2 kuukautta ylittävä yhtäjaksoinen käyttö ja kahden oraalisen steroidin samanaikaisen käyttöi on haitallista maksalle. Winstrolin muita sivuvaikutuksia ovat nesteen poistumisesta johtuvat nivelkivut, verenpaineen nousu, kolesterolitasojen nousu, kaljuuntuminen ja mustapäät.

Arvostelut Winstrolista

Tämä lääkeaine tarjoaa seuraavia etuja –  vesi- ja rasvaprosentiltaan matalaa hyvälaatuista lihasmassaa, helpon ”palautumisen”, vähäiset sivuvaikutukset ja kohtuullisen hinnan. Käyttäjien arvosteluista ilmenevän palautteen perusteella Dragon Pharman valmistama Winstrol ei sotke kehon hormonitasapainoa ja Clomidilla toteutettu 2 viikon palautushoito riittää säilyttämään sillä saavutetut tulokset. Valikoimastamme löytyy Stanotsololia myynnissä myös monen muun merkin valmistamana edulliseen hintaan ja Suomeen toimitettuna.

Lisätiedot

Brändi

Paketti

Aine