Korkealaatuinen HMG 150 IU:n (Humog 150) lääkepullo

50.80

Valmistaja: Bharat serums
Aine: Ihmisen menopausaalinen gonadotropiini
Paketti: 1 lääkepullo 150 IU

Tuotetunnus (SKU): 620 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ihmisen menopausaalinen gonadotropiini, joka tunnetaan myös nimillä ”hMG” ja “Human Menopausal Gonadotropin” on hormonaalisesti vaikuttava lääke, jota käytetään hedelmällisyyshäiriöiden hoidossa ja joka on hyvin samanlainen kuin hCG. Tämä lääke on seos useita eri gonadotropiineja. Menotropiinit valmistetaan uuttamalla postmenopausaalisten naisten virtsasta ja niitä käytetään kehonrakennuksessa steroidisyklin jälkeisessä hoidossa tehokkaana palautumista edistävänä lääkkeenä. Samaa yhdistettä käytetään myös lääketieteessä follikkelia stimuloivan hormonin (FSH) korvikkeena. Nykyään hMG on tullut laajalti käytetty erittäin hyödyllisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Kehonrakennus ja hMG:n vaikutus

Kaikki Prohormonit sekä Anaboliset steroidit vähentävät kehon omaa luonnollista Testosteronin tuotantoa. Kehon luonnollisen testosteronituotannon palauttaminen on tärkein yksittäinen tehtävä prohormoneilla tai anabolisilla steroideilla toteutetun hormonisyklin jälkeen. Jos luonnollista testosteronin tuotantoa ei palauteta nopeasti ja tehokkaasti, seuraa siitä syklin jälkeen huomattavaa lihasten menetystä. Kehonrakentajilla ja muilla urheilijoilla on tavanomainen käytäntö steroidisyklin jälkeisestä lääkekuurista jolla palautetaan kehon luonnollinen testosteronin tuotanto ja tuetaan saavutettuja lihaksia. Tämä jakso tunnetaan syklin jälkeisenä hoitona tai nimellä ”Post Cycle Therapy” eli ”PCT”.

Yleensä syklin jälkeiseen hoitoon käytetään selektiivistä estrogeenireseptorin modulaattoria, kuten esimekiksi Clomidia tai Nolvadexia, joskus myös yhdessä aromataasi-inhibiittorin kanssa (jolla vähennetään kehossa kiertävän estrogeenin määrää). Kaikkien näiden lääkkeiden on kliinisesti todistettu nostavan kehon testosteronitasoja. Usein steroidisyklin jälkeen PCT-hoidot eivät kuitenkaan yksinään riitä palauttamaan kehon luonnollisen testosteronin tuotantoa. Esimerkiksi edistyneellä kehonrakentajalla, jonka steroidisyklit ovat pitkiä tai käytettäessä erittäin voimakkaasti kehon omaa tuotantoa hillitseviä yhdisteitä (kuten Trenbolonia tai Nandrolonia). Steroidit vaikuttavat käytännössä samalla tavalla kuin hormonaalinen ehkäisy. Clomidin, hCG:n ja hMG:n käyttö yhdessä tai erikseen on yleinen valinta syklin päätyttyä, koska gonadotropiinilääkkeet ovat yksi ainoista tehokkaista keinoista kun halutaan palauttaa tukahdutettua luonnollista Testosteronin tuotantoa kiveksissä.

HMG:n annostus

Vaikka hMG on steroidimarkkinoilla suhteellisen uusi tulokas, liittyy sen käyttöön jo paljon väärinkäsityksiä, koska monet ovat käyttäneet sitä alkuperäisen hedelmällisyyshoitoon tarkoitetun annoksen perusteella. Monet kehonrakentajat käyttävät hMG:tä yhdessä hCG:n rinnalla saavuttaakseen maksimaaliset tulokset.

Tyypillinen annos hMG:tä on 75 IU joka toinen päivä, osa kehonrakentajista jakaa annoksensa 37,5 IU per päivä. Vaikka hMG haitat keholle ovat pieniä ja sitä voidaan käyttää pitkään, hMG-syklin yleinen kesto on kolme viikkoa.

Parempien tulosten saavuttamiseksi anabolis-androgeenisestä syklistä, voidaa tätä yhdistettä käyttää kolmen viikon ajan, jonka jälkeen pidetään tauko, jonka jälkeen taas palataan toiselle kolmen viikon jaksolle. Koska tämä lääke sisältää sekä LH- että FSH-hormonia, joita molempia tarvitaan kehon luonnollisen Testosteronin tuotantoprosessin käynnistämiseen, sen toiminta on erittäin tehokasta.

HMG:n sivuvaikutukset  

HMG on käyttötarkoitukseensa nähden erittäin tehokasta joten sen lyhyiden käyttöjaksojen ansiosta sivuvaikutuksia ei yleensä esiinny. Luettelemme silti kaikki raportoidut sivuvaikutukset, jotka ovat yleensä aiheutuneet tämän lääkeaineen väärinkäytöstä.

Yleisiä sivuvaikutuksia ovat: pahoinvointi, oksentelu, nenän tukkoisuus, päänsärky, huimaus, pyörtyminen ja verenpaineen lasku. Näitä vaikutuksia on raportoitu pääasiassa kun lääkettä on väärinkäytetty liian pitkällä jaksolla ja suosituksia suuremmalla annostuksella.

On hyvä huomioida, että kun lääkettä käytetään suositusten mukaisesti, sen käytöstä ei pitäisi aiheutua sivuvaikutuksia.

Lisätiedot

Brändi

Paketti

Aine