Meistä

Koska verkossa on paljon verkkokauppoja, on tuotteiden ostaminen melko yksinkertaista. Ainoaksi haasteeksi nykypäivän urheilijalle jää valita luotettava jälleenmyyjä.

Kuinka ostaa steroideja Suomessa ja käyttää niitä fiksusti?

Nykyään jokainen urheilija tietää mihin näitä lääkkeitä käytetään. Luotettavaa tietoa niistä on kuitenkin niukasti saatavilla. Kuitenkin steroidien käyttö ilman kunnon tietämystä aiheesta on suurin sivuvaikutusten syy.. Steroidit ovat testosteronin johdannaisia. Kun niitä käytetään kasvaa mieshormonin pitoisuus kehossa. Mieshormoni eli testosteroni on yksi vahvimmista anabolisista aineista.

Kun mieshormonia lisää kehoon, niin lihasmassan saamisen prosessit kiihtyvät, keho saa lisää voimaa ja rasvanpoltto kiihtyy merkittävästi. Mutta jokainen steroidi on suunniteltu tiettyä tarkoitusta varten. Kaikkia niistä ei voida käyttää massanlisäykseen. Ennen tuotteen ostamista sinun on siis opiskeltava tuotteen käyttötarkoitus- ja tavat.

Me tarjoamme sinulle:

 • INJEKTIEROIDIT
 • SUUN KAUTTA KÄYTETTÄVÄT STEROIDIT
 • ILMAISTA JA AMMATTIMAISTA HYVINVOINTIALAN NEUVONTAA
 • KURSSIN JÄLKEISTÄ HUOLENPITOA
 • IHOVALMISTEET
 • SEKSUAALITERVEYTTÄ EDISTÄVÄT TUOTTEET

 Kuinka ottaa steroideja

Kaikkia lääkkeitä on käytettävä ohjeiden mukaisesti. Nämä lääkkeet häiritsevät hormonitoimintaa, ja siksi niitä ei sovi ottaa liiallisia annoksia kerralla, sillä väärin käytettynä lääkkeet voivat aiheuttaa huomattavia haittavaikutuksia. Yleisesti kaikki steroidit voidaan jakaa kahteen ryhmään: lyhyt- ja pitkävaikutteisiin. Tablettimuotoiset lääkkeet, samoin kuin jotkut injektoitavat lääkkeet, kuuluvat ensimmäisiin. Tämä tarkoittaa, että näitä käyttävien urheilijoiden pitää ottaa annoksensa säännöllisesti ja usein.

Pitkävaikutteisten lääkkeiden tapauksessa tilanne on erilainen. Niitä voidaan antaa kerran tai kahdesti viikossa. Ensiksi mainittuun ryhmään kuuluvat kaikki tabletoidut steroidit sekä Winstrol, Nandrolonifenyylipropionaatti, testosteronipropionaatti ja muut vastaavat lääkkeet. Pitkävaikutteisista lääkkeistä deka-, testosteroni-enanthaatti, primobolaani ja boldenoni ovat suosituimpia.

Steroidien hyvistä ja huonoista puolista

Lista steroidien hyödyistä on pitkä

 • Mahdollisuus lisätä roimasti treenin tehoa.
 • Nivelten kunnon paraneminen.
 • Nopea lihasmassan nousu.
 • Aktiivinen rasvavarastojen polttaminen.
 • Kehityksen palautumisprosessien kiihtyminen.

Steroideilla on paljon positiivisia ominaisuuksia, ja nyt olemme listanneet vasta tärkeimmät. Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen mahdollisista sivuvaikutuksista. Näihin kuuluvat gynekomastia, akne, luonnollisen testosteronin synteesin tukahduttaminen sekä verenpaineen nousu.

Toimitus ja maksu

Toimitamme tilauksesi minne tahansa Suomessa lyhyellä toimitusajalla. Toimitus suoritetaan postitse tai kuriiripalvelun  kautta. Voit valita itsellesi sopivan maksuajan.

Takaamme laadun

Verkkoapteekkien paras takuu on asiakkaiden arvostelut. Ne löytyvät sivustomme foorumilta ja muista suosituista alan ihmisten verkkopalveluista. Myymme vain alkuperäisiä tuotteita, jotka ovat johtavien lääkeyhtiöiden valmistamia. Kaikki tarvittavat sertifikaatit ovat saatavilla.

Asiantuntijaneuvonta

Aloittelevalla urheilijalla ei useimmiten ole riittävästi perustietoja farmakologiasta. Voit aina kysyä meiltä lisää tietoa. Tiimimme koostuu kokeneista ja aktiivisista urheilijoista, jotka auttavat mielellään  sekä vasta-alkajia, että kokeneempia urheilijoita. Asiantunteva neuvonta on osa palvelua ja täten asiakkaillemme ilmaista.