Dragon Pharma

Dragon Pharma on maailmanlaajuinen terveydenhuoltoalan yritys, jolla on yli 18 vuoden kokemus hormonihoidoista. Se on nykyään johtava yritys anabolis-androgeenisten steroidien (AAS) alalla. Dragon Pharma on sekä valmistanut että jaellut korkealaatuisia tuotteita vuosia ympäri maailmaa ja tullut yhdeksi suosituimmista anabolisten lääkeaineiden valmistajista Euroopassa, Aasiassa sekä Amerikassa.

Korkeat valmistusstandardit

Kaikki Dragon Pharman tuotteet on valmistettu niiden erityiset ominaisuudet ja korkeat laadunvalvonnan standardit huomioon ottaen. Yrityksen laboratorioissa tutkitaan ja valmistetaan tuotteita korkealaatuisimmista, puhtaudeltaan noin 99%, raaka-aineista. Sen jälkeen kaikki Dragon Pharman tuotteet testataan vielä yksilöllisesti ennen niiden päätymistä myyntiin. Tästä johdonmukaisesta tutkimus- ja tuotantotavasta johtuen Dragon Pharma on johtava yritys anabolis-androgeenisten steroidien alalla.

Dragon Pharman valikoima

Dragon Pharman tuotevalikoima sisältää suuren määrän markkinoiden suosituimpia urheilulääkkeitä. Tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia korkealaatuisia urheilufarmakologisia valmisteita, mukaan lukien oraaliset steroidit, ruiskutettavat steroidit, kasvuhormoni (HGH), painonpudotusvalmisteet, tuotteet seksuaaliterveyteen, antiestrogeenit ja retinoidit. Valikoimamme suosituimpiin Dragon Pharman valmistamiin steroideihin kuuluu erittäin tehokkaita lääkeaineita kuten Oksandroloni, Stanotsololi, Nandrolonidekanoaatti, Sustanon 250, Primobolan sekä paljon muuta.

Showing 1–12 of 48 results